Диня Пьєле де сапо 20 нас. Коуел
7,50 ₴/упаковка
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
Характеристики та опис
Диня Пьель Де Сапо (Piel de Sapo) – в дослівному перекладі «жабья шкіра», вона так названа за схожість забарвлення плодів.
Це рідкісний сорт родом з Канарських островів, з характерною нерівній темно-зеленого кольору з жовтими смужками і «тріщинами».
Солодкі плоди досягають діаметра 20 див і ваги 2 кг
Смак освіжаючий, соковитий, дуже солодкий.
М'якоть дині щільна, від блідо-зеленого до кремового кольору.
Подібно Царівну – жабу, вона скине шкіру, і під нею виявиться чудова солодка,соковита, ароматна м'якоть білого кольору з рожево-оранжевими відтінками.
Стигла диня за смаком нагадує підтануло морозиво.
У динь П'єла де Сапо тільки один мінус – вони занадто довго дозрівають. Треба обов'язково дочекатися, щоб вони самі стали злегка мягковатыми, а «попка» стала більш м'якою, і щоб з'явився аромат. Тоді диня буде стиглої і смачною!
Іноді ці дині стають м'якими, ароматними та смачними ще будучи зеленими, а іноді коли повністю пожовкнуть.
Споживання
Диню Пьел Де Сапо рекомендується вживати у свіжому вигляді, а також використовувати для приготування фруктових салатів, закусок і десертів.
Цей сорт дині високо цінується за чудові смакові якості та тривалий термін зберігання, тому в Європі цю диню часто називають «Santa Claus melon» (диня Діда Мороза) за її здатність зберігатися до 1,5 місяців до Різдва.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Диня |
Сорт/Гібрид | сорт |
Колір плоду | Зелений |
Країна виробник | Італія |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 7,50 ₴/упаковка